Športne igre mladih

Novice

Finale Plazma Športnih iger mladih v šahu
ŠAH 21.06.2024.

Finale Plazma Športnih iger mladih v šahu

ŠPORT

Plazma Športne igre mladih v sodelovanju s Šahovsko zvezo Slovenije in FIDE z veseljem napovedujemo finale Plazma Športnih iger mladih v šahu. Dogodek bo potekal v soboto, 22. junija 2024, na Osnovni šoli Koseze, Ledarska ulica 23, 1000 Ljubljana, s pričetkom ob 11.00 uri.

Direktor Plazma Športne igre mladih, Boris Mikuž, je poudaril: “Plazma Športne igre mladih so več kot le tekmovanje – so priložnost za mlade, da se povežejo, razvijajo svoje talente in se učijo vrednot, kot so fair play, vztrajnost in timsko delo. Sodelovanje s Šahovsko zvezo Slovenije in FIDE nam omogoča, da mlade šahiste podpiramo pri njihovem razvoju in jim ponudimo platformo za dokazovanje njihovih veščin. Veselimo se finalnega tekmovanja v šahu, ki bo mladim šahistom omogočilo, da pokažejo svoje znanje in se pomerijo z najboljšimi iz cele države in kasneje tudi iz regije.”

Tekmovanje bo potekalo v štirih kategorijah:

  • Dečki do 15 let
  • Dekleta do 15 let
  • Dečki do 11 let
  • Dekleta do 11 let

Prijave so podaljšane  in se sprejemamo preko prijavnega obrazca.

Pravico do nastopa imajo prvi trije s področnega tekmovanja. Pravico do nastopa lahko ŠZS izjemoma dodeli na podlagi prošnje, poslane na [email protected].

Najboljša dva igralca iz vsake kategorije se brezplačno uvrstita na prestižni finale v Splitu, ki bo potekal v avgustu.

Vabljeni vsi ljubitelji šaha, da se nam pridružijo in podprejo mlade talente!

4o

Strinjam se s politiko zasebnosti.

Scroll